wsierdzie miłosierdzia

Jacek JacoM Michalski

popchnij cokolwiek to jest

niech płynie albo się toczy

byle dalej od najdalej

nie nazywaj tego nie ubieraj

czarna plama ze środka

albo skądkolwiek indziej

była twoja najbardziej

a teraz niech nie będzie

 

jak altruistyczna kurwa

podziel się tym z każdym

zapisy księgowe zagłuszą

wszystkie wątpliwości

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 6 grudnia 2016
anonim