nie do końca

Mi Lo

 

 

I.

 

 

nie przekraczaj proszę granic 

tu będziemy jedynie milczeć o tym czego się nie da wyrazić słowami

na parkiecie nie dzieje się nic nowego pod słońcem

zapadła noc to i zabawy są mało liryczne

 

nasi chłopcy po kątach dyskretnie raczą się whisky z przemytu

rozcieńczona red bullem szumi w głowach bałamuci dziewczyny

chcąc nie chcąc pójdziesz na całość na szczęście nie musisz połykać

 

ale to nie kino

nie będzie tu i teraz trzymania za rączkę przyszłego bohatera

jutro może mnie już tu nie być a ruskie się nie patyczkują

chociaż ich tam niet to naszła mnie ochota na wilki

 

poprowadzę legion samobójców psia jego mać

z drugiej strony przysięgam na całą surowość moich rodziców

jesteśmy tacy sami i nikt nie zajmuje się spijaniem czaju

zwłaszcza z odkrytych brzuchów chętnych koleżanek

osądzać nas będą później

 

 

Mi Lo
Mi Lo
Wiersz · 7 grudnia 2016
anonim
  • Yaro
    Najgorzej być dowódcą a ruskich należy spoić , ustawić beczki ze spirytusem zamiast zasieków i transzei,polegną jak stonka po oprysku .Na drugi dzień posłać kilka koleżanek z whisky zamiast czaju i po sprawie .Pozdrawiam

    · Zgłoś · 7 lat
  • Mi Lo
    @ Mithril:
    tak i ja uważam. to wciąż wdzięczny temat do przemyśleń

    @ Yaro:
    powiadasz, że "ruskich należy spoić" i już?
    oni piją i walczą świetnie. zwłaszcza oddziały specjalnowo naznaczenija i mówię to jako uczestnik ćwiczeń. nie znam jakości żołnierzy GRU, ale źródła z UA twierdzą, że są jeszcze lepsi. regularne oddziały to mięso, ale mogą nakryć aktualnego wroga beretami.

    pozdrawiam was

    · Zgłoś · 7 lat
  • Yaro
    W obecnych czasach sprzęt się liczy a jeśli chodzi o żołnierzy Polacy są najlepsi my walkę my we krwi.Dożo by pisać .Trzymaj się:)

    · Zgłoś · 7 lat
Usunięto 1 komentarz