wypalając ostatnie minuty dnia
wzrok jak popiół opada na zdjęcie
drewniany regał z trzema plastikowymi pojemnikami
przyda się
do segregacji
zerkam na główkę bawiącego się obok dziecka
nie więcej niż trzy na pojemnik
poczekam na lepszą ofertę
TROFAST 159,-
kasze
kasze
Wiersz
·
8 grudnia 2016
-
szanta - Edyta Ślączka-PoskrobkoPodoba mi się
-
kasze@szanta: dzięki, mi też, ale powinni większe robić te pojemniki