Rozdwojetak

Witold Szwedkowski

jedną nogą w domu

a drugą w chmurach

a głową w książkach

 

jedną grzęźnie

drugą fruwa

stąd problem

 

komplekśnika

niemożliwca

rozłupka

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 9 grudnia 2016
anonim