telemarketing

Jacek JacoM Michalski

obok płyną słowa dla kogoś jak nikogo

emocjami telefonów przez przestrzeń

gdy bezdech kogokolwiek w słuchawce

rozpala milczeniem wyobraźnię

 

oto niemy słuchacz

niesłowny do szaleństwa

obiecuje nic jak wszystko

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 12 grudnia 2016
anonim