być jak najdalej

Yaro

trzaskam drzwiami

 

z hukiem

zostawiam

pustkę w telefonie
pokój z tapetami 
problemy z węzłami

 

poradzą sobie żona dzieci małe

 

witam noc między gwiazdami
pod kapturem chowam nieduży świat

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 13 grudnia 2016
anonim