pod skórą

bogna

całuję go

i smakuję

ciepło rozprzestrzenia się

ulotne jak mój umysł

 

poluje z sercem wypełniając usta

zdyszaną chwilą ktora nie pasuje 

do

 

bogna
bogna
Wiersz · 16 grudnia 2016
anonim