ostrza miecza
nie muszą ranić
twoja klinga
nie musi być
nasączona krwią
wystarczy się chronić
mieć wroga na dystans
nie zabijać
z jasną głową
podczas kołysania broni
przez nienawiść
bowiem i na szczęście
nie wszyscy maja serce
bohatera