przede mną

Lucky Person

jeśli nie byłeś nigdy w miejscu

nie stanąłeś stopami

nie dotknąłeś językiem

co wiesz

 dobrej rady stworzenie

powstałeś i tyle

a tu może samotność

śmierci pocałunek

i nie myślisz

nie pytasz wcale

bo dobry dzień

całował twoje ślady

a noc nie była burzy oceanem

widzisz życie

kamieniem jak szyba lekko

pęka po pocałunku

przed tobą

nie wiem. 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 22 grudnia 2016
anonim