czerwony kapturek

Jacek JacoM Michalski

tańcz siebie sobą

powolna od  ograniczeń

lub tylko światła

przez ucha igielne niżąc takty ściegu

aż zasklepią się rany

 

w dół przez ostoję wilgoci

szeptem rozpłyń się we wszystkie

zakamarki

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 22 grudnia 2016
anonim
  • Zapomniana Szanta
    ucha igielne niżąc takty ściegu - trudno to przetrawić :) , to słowo niżąc ...
    bardzo erotycznie w tym wierszu się porobiło na koniec , jakieś takie ciepło/cipło rozeszło się po starych kościach

    · Zgłoś · 7 lat