zwyczajny list
w białej kopercie ze znaczkiem
pachnie zimą i optymizmem
piszesz
zdobyłem swoje Kilimandżaro
stawiam co dzień trzy kroki więcej
w kierunku stołu i chleba
do wakacji uczynię trzy miliony
dochodząc do siebie
przyjdę do ciebie