Zastanawiam się dokąd mogą odchodzić
Te wszystkie tęsknoty, o których nie mogę przestać myśleć
I których dzisiaj ze mną nie ma.
Powiedz jak w tej ciszy oddychać,
Kiedy nikt nie jest szczęśliwy i znowu kolejnego dnia
Czuję się tak jakbym była więźniem czasu..
Nie umiałam uciec stąd, dlatego teraz
Patrzę na zachmurzone niebo. Nadal nie wiem jak
Uchronić swoją wiarę przed utonięciem w morzu,
Nie wiem czy te cztery puste ściany
Wystarczą mi za twój uśmiech i chcę aby twój głos
Wskazał mi drogę, aby uchwycić wiatr w dłonie.
Jak wymazać wspomnienia, które ranią
Coraz bardziej moje serce,
Ponieważ czuję, że to przez strach
Nie mogę stać się silniejsza.
Chociaż nie wiem jak, nie wiem kiedy i dlaczego tak jest,
Ale chcę zapomnieć o żalu, który tylko
Zabiera mi powietrze i nie oszukuj mnie
Jeśli to prawda co rozsądek mówi, że
Teraz przyszedł czas, aby coś zmienić w swoim życiu.