słowik

Jakub Zoltowski

zabij mnie słowami

 

krok po kroku 

zajrzyj do mojej duszy

 

gdy przeczytasz ten wiersz

 

będzie już za późno

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 4 stycznia 2017
anonim