Gdybym

Krzysztof Rutkowski

Gdybym przez chwilę o tym pomyślał

Liść z drzewa, ciężarem kotwicy

Uderzyłby mnie w głowę

Liść z drzewa nie przynosi

Dobrych wiadomości

Krzysztof Rutkowski
Krzysztof Rutkowski
Wiersz · 5 stycznia 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Dziewczyna ze wsi
    łądny

    · Zgłoś · 7 lat