Tej nocy spójrz na niebo,
Kiedy będzie spadać pierwsza gwiazdka
I nie zapomnij pomyśleć życzenia,
Więc podaruj innym ze swojego serca
Tylko odrobinę miłości.
Chociaż czas nie stanął w miejscu dla nas
To ciesz się magią tej chwili i dlatego..
Zaśpiewajmy naszą piosenkę
Wszystkim, którzy nie słyszeli, że
Dziś są Święta Bożego Narodzenia.
Zaśpiewajmy naszą piosenkę,
Gdyż przyszedł czas kiedy sny spełnią się
Abyś mógł poczuć to uśmiechnij się.