ZAŚPIEWAJMY NASZĄ PIOSENKĘ

Agata Duma

 

Tej nocy spójrz na niebo,

Kiedy będzie spadać pierwsza gwiazdka

I nie zapomnij pomyśleć życzenia,

Więc podaruj innym ze swojego serca

Tylko odrobinę miłości.

 

Chociaż czas nie stanął w miejscu dla nas

To ciesz się magią tej chwili i dlatego..

 

Zaśpiewajmy naszą piosenkę

Wszystkim, którzy nie słyszeli, że

Dziś są Święta Bożego Narodzenia.

Zaśpiewajmy naszą piosenkę,

Gdyż przyszedł czas kiedy sny spełnią się

Abyś mógł poczuć to uśmiechnij się.

Agata Duma
Agata Duma
Wiersz · 5 stycznia 2017