Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
pory roku
pory roku
Jakub Zoltowski
mój pokój
zmienia kolor ścian wraz z porą roku
jesiennią
zółć
zimą
podpowiada ciemnym kolorem ścian
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 6 stycznia 2017
×
Zgłoś obraźliwe treści