kłótnia

Jakub Zoltowski

mieszkanie a w nim ludzie 

rozmawiają

dzień mija 

 

noc 

 

powoli pakują się

wracają do domów 

przyjaciele

 

nie trzymają się razem

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 6 stycznia 2017
anonim