Literatura

Śmierć (wiersz)

koperta

Patrzę w niebo
I chcę umrzeć

Myślę o ludziach
Którzy umierają

Samobójstwo
Gdy się nie ma świata

Morderstwo
Gdy świat nas nie chce

I śmierć po prostu
Gdy umieramy
Bo chce nas stwórca

słaby+ 15 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Felka 4 czerwca 2002, 02:03
troszke "puste" i chyba juz za bardzo modne...
inga
inga 3 grudnia 2006, 17:45
nie jest głupi, a jednak nie wciąga, nie czyta sie go z tzw. uczuciem
przysłano: 20 listopada 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca