Patrzę w niebo
I chcę umrzeć
Myślę o ludziach
Którzy umierają
Samobójstwo
Gdy się nie ma świata
Morderstwo
Gdy świat nas nie chce
I śmierć po prostu
Gdy umieramy
Bo chce nas stwórca
Natalia
Wiersz
·
20 listopada 2001
-
Felkatroszke "puste" i chyba juz za bardzo modne...
-
inganie jest głupi, a jednak nie wciąga, nie czyta sie go z tzw. uczuciem