Śmierć

Natalia

Patrzę w niebo
I chcę umrzeć

Myślę o ludziach
Którzy umierają

Samobójstwo
Gdy się nie ma świata

Morderstwo
Gdy świat nas nie chce

I śmierć po prostu
Gdy umieramy
Bo chce nas stwórca
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 15 głosów
Natalia
Natalia
Wiersz · 20 listopada 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    inga
    nie jest głupi, a jednak nie wciąga, nie czyta sie go z tzw. uczuciem

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Felka
    troszke "puste" i chyba juz za bardzo modne...

    · Zgłoś · 22 lata temu