Akt

Lucky Person

Zapalone płuca

szczepione nerki

my raki

 

Płoną nasze żołądki

transfuzyjnie krwawimy

w siebie

 

A języki

nasze splecione

w niemówieniu

 

Ręce niewielkie

palcami w palcach

odciskamy

 

Ja w tobie

ty we mnie

dusze bez wyraźnych porządków i zmartwień

 

Tobie czy sobie podawałem usta

nie chcę wiedzieć

nie wiem.

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 8 stycznia 2017
anonim