w przeddzień końca wszystkiego dalej trwało losowanie tabletek na wątrobę
suplementacja tego i owego zdawała się tryumfować na równi z post prawdą
próbowaliśmy nie wspominać licealnych miłości i jeszcze wcześniejszych marzeń
próbowaliśmy zgodzić się na nie boży świat
a śnieg po bożemu śnieżył i bosko wyglądały córki ludzkie
niemożliwie cudowne wobec banalnych wyroków ewolucji
na dzień przed końcem
chcieliśmy się raz a dobrze zakochać
pokochać tak żeby koniec ogłosił się początkiem
wszystko w pędzie żeby wyprzedzić wojnę
przebaczenia z kar nawałem
http://bit.do/orlater