Zwrotnica

Witold Szwedkowski

 

 

Jadę w tramwaju

Jadę tramwajem

Jestem w tramwaju

Jestem tramwajem

 
 (na podstawie podsłuchania 11.12.15 w Katowicach)

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 10 stycznia 2017
anonim