Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Witold Szwedkowski
36 i 6
36 i 6
Witold Szwedkowski
promieniowanie
podczerwone
termiczny
komfort
kołdra
koc
ty
.
(2016)
Lubię
Witold Szwedkowski
Wiersz · 10 stycznia 2017
i'm not robot
słów niewiele i więcej nie potrzeba;
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Dobre, proste i na dodatek widać, że przemyślana konstrukcja :)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Witold Szwedkowski
Dziękuję
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści