Patrioty (-zm -zmu -zmie)

Witold Szwedkowski

 

(czytać płynnie)

 

mieszkam w

domu z 

wątłym m

urem z

kruchej c

egły u 

okna k

wiaty a

wewnątrz r

adła i 

dawne h

erby ...

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 15 stycznia 2017
anonim