Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Witold Szwedkowski
Patrioty (-zm -zmu -zmie)
Patrioty (-zm -zmu -zmie)
Witold Szwedkowski
(czytać płynnie)
mieszkam w
domu z
wątłym m
urem z
kruchej c
egły u
okna k
wiaty a
wewnątrz r
adła i
dawne h
erby ...
Lubię
Witold Szwedkowski
Wiersz · 15 stycznia 2017
×
Zgłoś obraźliwe treści