coś tu nie gra

Yaro

zagubiłem się
w świecie wielkim jak ty
oszukało życie 

 

padał deszcz

czas nie zatrzymał się w miejscu 

 

siwe włosy ozdabiają głowę
obrączki blask jakiś blady
przypominam ślubowałem tobie


porysowane życie

zdarte jak płyta
coś tu nie gra

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 20 stycznia 2017
anonim