Literatura

poszukiwanie (wiersz)

Milena

Mówimy słowa bez wartości, ciągle w biegu i poszukiwaniu. 
Błagamy o choć skrawek miłości, czy to jednak ma głębszy sens? 
Wybijamy się w przestworza uczuć, 
Nie wiedząc  tak naprawdę co to dno. Zranieni gubimy się w skrajnej pustce wokół.
Czy właśnie nam przeznaczony był ból?


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 stycznia 2017 (historia)

Inne teksty autora

Gdzie?
Milena
Jednostka
Milena

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca