Once i was a mother

Jakub Zoltowski

ciekawość

to podobno pierwszy stopień do piekła

ale dla mnie nie ma już nadziei


niezdarnie poruszam butelką

i tylko
płacz dziecka przypomina mi
o końcu świata

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 22 stycznia 2017
anonim