to co czuje

bogna

to za dużo słów
chciałyby owinąć ciebie
całego
pochłaniająca potrzeba
prowadzi do świetlistego
księżyca
trudno dojść tam
z ciszą w ustach
którą popycha serce

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
bogna
bogna
Wiersz · 22 stycznia 2017
anonim