Bashiasana

Witold Szwedkowski

Bo oko

Basi pika,

to Magda

to czyta:

Oferta - 

Joga oka!

 

No jaszka,

git i spoko,

mi to pasi.

 
(17.12.14)
Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 23 stycznia 2017
anonim