Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Witold Szwedkowski
Bashiasana
Bashiasana
Witold Szwedkowski
Bo oko
Basi pika,
to Magda
to czyta:
Oferta -
Joga oka!
No jaszka,
git i spoko,
mi to pasi.
(17.12.14)
Lubię
Witold Szwedkowski
Wiersz · 23 stycznia 2017
×
Zgłoś obraźliwe treści