kruki

Jacek JacoM Michalski

rozstanie bez pożegnania

jest jak ciepła wódka

trudne do przełknięcia

ale to tylko jeden kieliszek

celebracja skutkuje kacem

kiedy pije się siebie na zapas

uśmiecham się żołądkowo

upojony trzeźwością jak cholera

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 23 stycznia 2017
anonim
  • Zapomniana Szanta
    celebracja skutkuje kacem
    kiedy pije się siebie na zapas
    uśmiecham się żołądkowo
    upojony trzeźwością jak cholera

    · Zgłoś · 7 lat temu