sukienka czarna
dodawała uroku
kobiecie nieprostej
z pewnym krokiem
niezatarte moje wspomnienie
pewien wieczór
jej lekkość na parkiecie
może napisany wiersz
(potem)
pamiętam ponad wszystko
(ciebie)
mówisz winda
wino i chwila
dobre połączenie
nasza zagięta czasoprzestrzeń
zdarzas się potem
już tylko we właściwą
(stronę)