wspomnienie

Lucky Person

sukienka czarna

dodawała uroku

kobiecie nieprostej

z pewnym krokiem

 

niezatarte moje wspomnienie

 

pewien wieczór

jej lekkość na parkiecie

może napisany wiersz

                              (potem)

pamiętam ponad wszystko 

                              (ciebie)

 

mówisz winda

wino i chwila

dobre połączenie

 

nasza zagięta czasoprzestrzeń

 

zdarzas się potem

już tylko we właściwą

                    (stronę)

Oceń ten tekst
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 24 stycznia 2017
anonim