jest dobrze

Lucky Person

wznosząc się

cicho stuka w głowie

brzęczy łyeczką w kawie

kubek szklanej chwili

wznosząc się

rozlewa po wszystkim

ciału głowy, głową w ciele

jak krzyk

jak cios

jak zbiór zupełny

Na górze pełnej dnia

czas nie ma znaczenia

jestem

tak mocno

połączony wznoszeniem

z życiem.

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 24 stycznia 2017
anonim