Pustać

Witold Szwedkowski

Czterdzieści dwie linijki pustki ku czci i z wdzięczności dla Ryszarda Krynickiego czczącego wierszem "Biała plama" pamięć Brunona Jasieńskiego, autora wiersza pod tytułem "Nic"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 25 stycznia 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Tom Tom
    Fajne. Żadne słowo nie przeszkadza by dojrzeć w tym wierszu siebie by przyjrzeć się sobie. O to przecież chodzi w poezji.

    · Zgłoś · 7 lat temu
Usunięto 1 komentarz