zapomnieć

Yaro

zamykam oczy

sen pod powiekami przykryty rzęsami

ciebie nie ma gdzieś śpieszysz 
 

przesłoniłaś mi kawał nieba
 zapominam ze łzami wspomnienia

 

nie wiem

jak wyglądasz
nie napisałaś nic na do widzenia

 

serce zielone  zawiesiłaś na szyi 
nocą zgubiłem się  z tobą

 oglądam się nie widzę naszej epoki

 

 czas zamiata myśli w pył

w naszych miejscach nieobecni

 

o co poszło

 zapomnieć nie umiem
nie wiem

 ocieram dni mokre na szklanych oczach


nie mogę zapomnieć cię

bądź szczęśliwsza

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 27 stycznia 2017
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    no, nie jest dobrze -
    sen pod powiekami przykryty rzęsami
    przesłoniłaś mi kawał nieba
    zapominam ze łzami wspomnienia
    ocieram dni mokre na szklanych oczach - no poezja to to nie jest.

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Yaro
    tak jest źle z moim pisaniem :)

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    niby pisać każdy może, ale po co?

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Yaro
    cały czas próbuję i nie potrafię amen...

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    próbowałeś nie pisać?;)

    · Zgłoś · 7 lat temu