zaawansowana szybkość

bogna

kaskady infiltracji
wzdłuż kręgosłupa 

 

długie rozmyślania
wgniecenia które 
utrudniły pamięć o tobie

 

jak prędkości gula
awaryjne tęsknoty uśpione

 

w poznawaniu bólu
byłeś szybszy ode mnie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
bogna
bogna
Wiersz · 28 stycznia 2017
anonim