z kijem w dłoni

Yaro

przestać się nie bać

 

kroczyć drogą 

w nieznane 

 

witać ludzi

 

 słać uśmiechy

czytać  troski  z oczu

 

dać nadzieję

niech nie wieje

 

prawdziwy człowiek

nie kłamie

 

 w sercu  z miłością 

pod rękę z ukochaną 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 1 lutego 2017
anonim