ja cacuś i ja cybeb i ja comback

Zapomniana Szanta

 

Halleluja po polsku 
znów jesteś
ja cacuś i ja cybeb i ja comback 
to ty bez chwytów 
tych niedozwolonych 
ciepłoczuły i ciepłolubny 
ciernisty cirrus 
cisak ciupaga 
efektowne ciurkadełko 
górskich potoków ułomek 
Servus observantissimus 
z Jokerem błazeńskiego sojuszu 
wolę cię bardziej niż kury

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Zapomniana Szanta
Zapomniana Szanta
Wiersz · 2 lutego 2017
anonim
  • Zapomniana Szanta
    Dziękuję za opinię , mile widziana bo ja zapomniana ;)

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Plusy za porównanie - ciernisty cirrus oraz za ładną przerzutnię:

    " efektowne ciurkadełko
    górskich potoków ułomek"

    Całość jednak nie powala. Pewne rzeczy i poszukiwania jakby na ślepo.

    · Zgłoś · 7 lat temu