Halleluja po polsku
znów jesteś
ja cacuś i ja cybeb i ja comback
to ty bez chwytów
tych niedozwolonych
ciepłoczuły i ciepłolubny
ciernisty cirrus
cisak ciupaga
efektowne ciurkadełko
górskich potoków ułomek
Servus observantissimus
z Jokerem błazeńskiego sojuszu
wolę cię bardziej niż kury
" efektowne ciurkadełko
górskich potoków ułomek"
Całość jednak nie powala. Pewne rzeczy i poszukiwania jakby na ślepo.