Literatura

Escape room (wiersz)

abc

Jak się wydostać

z krzywej Hilberta

od tej pary

lubiącej wymianę partnerów

i płynów ustrojowych

przy ejakulacji

 

Ponoć samemu słabo

odchodzić w zaświaty

więc będąc seropozytywną

może uda się

wziąć ze sobą kilka tysięcy

w śmierć

rozłożoną w czasie

jak nogi mojej żony

przy ciężkiej pracy

 

No rżnij

tak jakbyś był drwalem

i rżnął drzewo

tylko nic nie mów

o miłości

bo ona jest

w piśmiennictwie

jak palimpsest

 

Lub zanik pamięci

w wyniku upojenia

alkoholowego

to prezent darmowy

dla wszystkich

co zareagowali

prawidłowo na nasze

ogłoszenie

 

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 lutego 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca