Bukowski na odwyku

Jacek JacoM Michalski

nie chcę już gadać

dźwięk słów mnie męczy

wszystkie moje muzy

są jak wrzód na dupie

 

macie rację dziwki i kochanki

czas przeszły dokonany

wspomnienia mieszają w muszli

szykiem każdego z wierszy

 

śmieję się z siebie przecież

nie z was broń boże

wróble pod czaszką świergoczą

nie kocham bo nie piję  

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 19 lutego 2017
anonim