wczoraj

Yaro

jeszcze wczoraj kwitła miłość
dzisiaj nie ma przebacz

 

zapomniałaś o chłopaku
zapomniałaś o spotkaniu

 

miłość na śniadanie
na obiad rozstanie

 

 droga prowadzi  w przepaść
ścieżka kręta i zakręty


zamiast miłości

zapalę skręta

miłość kwitła

rozwijała skrzydła


zostaje czekać

na rozstajach
patrzeć na znaki

z której strony uderzy

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 19 lutego 2017
anonim