Limeryk o herbacie

Zbieracz rzepaku

 

Gdy od pieca już się rozgrzała chata

I każdy widział pośladki brata

Wiedz, że coś się dzieje

Z czego on się tak śmieje?!

Podziałała z rumem herbata

Zbieracz rzepaku
Zbieracz rzepaku
Wiersz · 3 marca 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    cokolwiekl
    Beznadzieja debilizm

    · Zgłoś · 7 lat