Afrykada

kopia cesarza internetu

w Kongo

za potwierdzeniem odbioru

limeryk w herbacie

całe życie

r

safari w kubraczku

foetus in foetu

gdzie tu

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 7 marca 2017
anonim