poszukiwacz

kopia cesarza internetu

osuszony smutek

podparty zapałką

ma chęci

pod nosem gila

poszukuje 

poety Mithrila

Oceń ten tekst
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 8 marca 2017
anonim