do wyróżnienia

kopia cesarza internetu

jeszcze trochę

wypłynę 

na Wywrocie

będą wśród WIELKICH

wyròżniony gwiazdką

i po kłopocie

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 8 marca 2017
anonim